Onze grote hal wordt telkens door nieuwe kunstwerken gesierd, Door verschillende kunstenaars gecreëerd. We stellen deze ruimte graag beschikbaar aan creatievelingen om onze bezoekers te inspireren met hun mooie kunstwerken. Vanaf 30 juli mogen we Addy Visschers en Bangie Faal begroeten in onze hal

—————–

Welkom in Hoeve de Laethof, waar ik spontaan werd uitgenodigd door de familie Voncken om mijn beelden te exposeren.

Laat ik me even voorstellen; Ik ben Addy Visschers, ofwel “AV” en ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen om keramiek te maken voor buiten en binnen. Met een groepje komen we elke week bij elkaar onder begeleiding van Angela Huizinga. We inspireren elkaar en wisselen technische problemen uit. De ideeën voor mijn werk buitelen over elkaar heen door mijn hoofd, vaak omdat ik iets gezien heb hier of daar. Daar geef ik dan mijn eigen draai aan, u ziet daarom heel verschillende werken. Terwijl ik met de klei bezig ben, voel ik me super happy en dat zou ik iedereen gunnen. Keramiek is de nieuwe yoga. Kom de beelden bekijken en geniet. 

Schilderijen van Bangie Faal. Bangie Faal is een Senegalese schilder, die ik ontmoet heb in Gambia. Zijn werken zijn abstract, impressionistisch. Hij is een bevlogen schilder, die dag en nacht werkt. Werk van hem is geëxposeerd Senegal, Gambia en New York. In New York heeft hij een tijdje gewoond, daar veranderde hij zijn naam in Bandji Fall. Onder beide namen vind je werk van hem op internet.

—————–

De eerste Internationale Keramiekmarkt op 24 juli jl. was een regelrecht succes. Rechts van de Laethof, in de open lucht, etaleerden 40 keramisten hun fraaie kunstwerken in grote marktkramen. Zonovergoten en druk bezocht. Velen van de bezoekers kunnen hun woning verfraaien met een uniek kunstwerk!