Onze grote hal wordt telkens door nieuwe kunstwerken gesierd, door verschillende kunstenaars gecreëerd. We stellen deze ruimte graag beschikbaar aan creatievelingen om onze bezoekers te inspireren met hun mooie kunstwerken.

Januari 2024 ligt weer achter ons en inmiddels heeft Gerda Meijer wederom haar intrek genomen in onze hal, waar ze samen exposeert met Lonny Hartkamp. Beide kunstenaressen maken enorm leuke en creatieve kunstwerken van schilderijen tot keramiek. De keramiek is uiterst secuur gemaakt en per beeld is Lonneke maanden bezig om het tot haar tevredenheid te boetseren, waarna het bak- en glazuurproces begint. Gerda spendeert elk vrij uur aan haar creaties van allerlei aard. De werken staan door elkaar heen, allemaal klaar om van eigenaar te wisselen. Dit is het moment om een uniek stukje kunst in het bezit te krijgen!

De BROCANTE, met andere woorden spullen uit het verleden van deze imposante Carré-Hoeve worden nog steeds te koop aangeboden. Er worden telkens nieuwe items neergelegd en opgehangen in onze ruimte hal. Ditmaal gecombineerd met de kunstwerken van onze beide exposanten. Nieuwsgierig? Tot gauw!